Jaké zprávy jsme pro tuzemská i evropská média zpracovávali v poslední době? Zveřejňujeme zde tiskové zprávy společnosti Active Retail Asset Management.

Forum Nová Karolina má nového majitele, prodej doložil skvělou kondici tohoto centra

To, o čem se na realitním trhu hovoří více než rok, se stalo skutečností. Ostravské obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina změnilo majitele. Britská investiční společnosti Meyer Bergman, která Forum vlastnila přes šest let, ho zkraje prosince prodala REICO - investiční společnosti České spořitelny, a.s., jednající na účet ČS nemovitostního fondu. V portfoliu tohoto předního tuzemského investora zaujímá Forum Nová Karolina výsadní postavení - s ohledem na velikost akvizice i sledované měřitelné výsledky.

Pro obchodní centra v Ostravě a Hradci Králové jsme získali nové značky

Především sortiment módy a módních doplňků rozšířily nové značky, které v létě otevřely nebo se během podzimních měsíců chystají otevřít své prodejny v ostravském OC Forum Nová Karolina a OC Futurum Hradec Králové. Obě přední tuzemská obchodní centra spravuje naše společnost Active Retail Asset Management, s.r.o. (ARAM), která novými akvizicemi pokračuje v letošním velmi úspěšném roce. Ten potvrzují také stoupající obraty a návštěvnost.

První kavárna Starbucks ve východních Čechách se na podzim otevře v OC Futurum

Společnost Active Retail Asset Management, s.r.o. (ARAM) rozšiřuje nabídku obchodního a zábavního centra Futurum Hradec Králové o pobočku světoznámého amerického řetězce Starbucks, která bude oficiálně otevřena letos v říjnu. Kavárna o rozloze 130 metrů čtverečních se tak stane první pobočkou v Královéhradeckém kraji, ale i v celých severních a východních Čechách.

Vlajková prodejna iStores – Apple Premium Reseller v České republice se otevírá v ostravském OC Forum Nová Karolina

Na školení, workshopy, pro technologické novinky nebo jen za konzultacemi s experty mohou příznivci ikonické značky Apple zamířit  do Obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina v Ostravě. V pátek 16. června se zde otevírá nová prodejna iStores Apple Premium Reseller. S plochou téměř 200 čtverečných metrů jde o největší iStores prodejnu v České republice, který se navíc stane vlajkovou lodí celé sítě.